Werkschoenen,Dames, grisport, puma, Veiligheidschoenen,beroepschoen,

Alle door ons verkochte veiligheidschoenen voldoen aan de EN 345 normering. Elke schoen voldoet minimaal aan de SB [Safety Base] eis. Dit omvat o.a. de volgende eigenschappen.

  • Schokdemping in de hak van minimaal 20 joule Stalen neus biedt voldoende bescherming tegen vallende voorwerpen waarbij de indeuk residentie tenminste 200 joule bedraagt. De bekknelling weestand is zelfs 15.000 N.

Alle schoenen zijn ingedeeld in de diverse veiligheidklassen.

 SB

 Aan alle basiseigenschappen is voldaan. De schoen moet voorzien zijn van een stalen neus met een indeuk residentie van 200 joule [ resthoogte 14 mm].

 S1

 Antistatische energie opname door de hak.

 S2

 Zelfde als S1, met verhoogde weestand tegen vocht.

 S3

 Zelfde als S2, met een stalen tussenzool en een antislip onderwerk.


Doordat wij alle schoenen uit voorraad leveren, kan u met een klein assortiment toe.Voor bedrijven uit Markelo en omgeving bestaat zelfs de mogelijkheid om uw medewerkers bij ons in de werkplaats de schoenen te komen laten afhalen. In dat geval heeft u er geheel geen omkijken meer na. Immers wij houden de voorraad en passen de schoenen met uw medewerkers.  Ook verzorgen wij de eventuele aanpassingen aan de schoenen voor u in onze van alle machines voorziene werkplaats. 

In de webwinkel kunt u de modellen, prijzen en omschrijvingen vinden.

grisport703

 

EN 345 -  

 Veiligheidschoen voorzien van een versterkte neus die bestand is tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule en een druk van 1500 daN.

EN 345 S1 -

 Lederen schoen met stalen neus. In een geheel geperste schoen met oliebestendige zool.Deze schoen heeft antistatische eigenschappen en een energie absorberende zool.Eerder geschikt voor droge weersomstandigheden.

EN 345 S2 -

 Lederen schoen met stalen neus. In een geheel geperste schoen met oliebestendige zool. Deze schoen heeft antistatische eigenschappen en een waterdichte zool. Hij bestaat uit waterafstotend bovenleer en is geschikt voor natte weersomstandigheden.

EN 345 S3 -

 De zogenaamde bouwschoen. Lederen schoen met stalen neus. In een geheel geperste schoen met oliebestendige zool. Deze schoen heeft antistatische eigenschappen, een waterdichte zool en een stalen tussenzool. Hij bestaat uit waterafstotend bovenleer en is geschikt voor natte weersomstandigheden.