Sleutelspecialist Schuurman. Voor alle sleutels

 

 • Alle soorten sleutels
 • Certificaat sleutels 
 • Autosleutels. Met startonderbreker. 
 • Oldtimer sleutels. 
 • Kluissleutels.
 • Cilinders. Ook gelijksluitend maken.
 • Cilinders. volgens sleutel bijmaken.
 • Sleutelsystemen
 • Sluitsystemen
 • Hangsloten. Ook pas maken op uw sleutel
 • Veiligheidsloten voor fiets motor etc.
 • Kluizen / brandkasten
 • Sleutelkasten / sleutelkluizen

Sleutels maken is onze specialiteit. Met onze computer gestuurde sleutelmachines en meer dan 50.000 sleutels op voorraad aan onze rekken, kunnen  wij zo goed als zeker ook uw sleutel dupliceren / bijmaken.  Sleutels (m.u.v. kluissleutels) worden gemaakt terwijl U wacht. Voor kluissleutels hebben we wat meer tijd nodig, maar worden zeker op de dag van brengen gemaakt. Ook kluissleutels maken we computer gestuurd. 

Bent u een (auto) sleutel verloren of kwijt! Maar bent u wel in het bezit van het sleutelnummer en het merk. Komt u dan even naar onze winkel. De kans is groot dat we voor u een nieuwe sleutel kunnen maken.
Tevens bestaat de mogelijkheid om een sleutel pas te maken op uw (auto) slot of cilinder. U kunt het slot langsbrengen of opsturen.  Wij kunnen in negen van de tien gevallen zorgen voor een nieuwe sleutel

 

Voor een gebroken sleutel hebben wij vaak een oplossing. Met een van onze computer gestuurde sleutelmachines  kunnen we in een handomdraai een originele sleutel voor u maken. Ook als bijvoorbeeld een tandje van uw kluisseutel is afgeknapt kunnen wij deze weer origineel voor uw maken. 
Bij autosleutels  bestaat de mogelijkheid om de transponder uit de gebroken sleutel over te zetten in een nieuwe sleutel. Op deze manier bent u vele malen goedkoper uit dan bij de dealer een nieuwe sleutel te bestellen.

Sluitsystemen: 

Wilt u met een sleutel meerdere deuren kunnen openen of  sluiten !  
Het gelijksluitend maken van cilinders kunnen wij binnen 1 dag voor u verzorgen. Of het nu gaat om een enkele woning of een flat met honderden huizen. Complete sluitsystemen leveren wij binnen 5 werkdagen.  Maar ook voor een enkele cilinder kan u bij ons terecht. Men kan kiezen uit diverse soorten cilinders met of zonder sleutel dupliceer certificaat.
Alle door ons geleverde cilinders  voldoen aan het veiligheidpolitie keurmerk.

 
 

 Certificaatsleutels:

In veel gevallen denkt men in het bezit te zijn van een certificaatsleutel. Vaak blijkt dit echter niet zo te zijn en kan de sleutel zonder problemen gemaakt worden. Neem uw sleutel even mee en wij kunnen het u vertellen.
Is de sleutel echt beschermd met een patent en een certificaat. neemt u dan het certificaat en de sleutel mee wij kunnen dan voor een sleutel zorgen. Wij zijn dealer van o.a: Nemef - Cisa
- Dom - Evva - Mauer - Abus - Anker - Winkhaus -  Ivanna - Multi Lock - Oxlox - Iseo, Lips,  etc etc .  
Alle andere merken kunnen wij ook leveren. 

Bijzonder uitziende sleutels:

Bent u in het bezit van een in uw ogen vreemd uitziende sleutel. Bijvoorbeeld met gaatjes, deukjes of gleuven. Wij noemen dit een boor of banensleutel en deze kunnen meestal zonder problemen worden nagemaakt.

abus classic

 

 

Bent u nog zeker van uw deurmat ?

De veilige plek om de sleutel van uw huis in op te bergen is deze master lock.  Eenvoudige montage buitenshuis of binnen. In deze veilige sleutelkluis
 kan elk persoon bij wie de code bekend is
beschikken over de huissleutel. Zie voor meer info de webwinkel.

 

 

Sleutelkasten of sleutelkluizen:

voor 12 sleutels tot 300 sleutels in diverse merken en types. Kluizen of brandkasten van Mauer of Juwel van klein tot groot. Leverbaar met cijferslot of sleutelslot. Diverse waarde indicatie. Wij kunnen zelfs de sloten pas maken op uw eigen sleutelsysteem. Vraag naar de mogelijkheden.  Bekijk in de webwinkel onze prijzen
                         

Auto sleutelspecialist Schuurman maakt o.a.
Huissleutels - Kluissleutels - Fietssleutels - Autosleutels - Autosleutel - Electronische sleutels -Transpondersleutels - Klaviersleutels - Garagesleutels - Bootsleutels - Kesosleutels -Caravansleutels - Motorsleutels - Codesleutels - Certificaatsleutels - etc.