Welkom op de website van Schuurman Service Centrum

 

Werkplaats foto

Wij willen u door middel van onze website een indruk geven van onze kennis en ervaring. 

In onze webwinkel kunt u op uw gemak 24 uur per dag en 7 dagen in de week online winkelen en bestellen. De getoonde artikelen in de webwinkel zijn slechts een deel van ons totaalpakket.   Voor het complete assortiment kunt u tijdens onze openingstijden een bezoek brengen aan onze werkplaatsin Markelo.

Wij maken autosleutels zowel met als zonder afstandsbediening. Ook kunt u veelal kiezen voor een universele of een originele autosleutel.


silca remote


Bent u op zoek naar het bijmaken van een autosleutel maar woont u niet in de buurt van Markelo. Kijk dan even op http://www.autosleutels.com voor een sleutelmaker bij u in de buurt. Alssleutelspecialist genieten wij landelijke bekendheid om onze kennis en ervaring. Een uitspraak van een klant "als Schuurman het niet lukt! stop dan maar met zoeken."


Haal en brengservice voor schoenreparatie in Goor en Holten kan ook via onze depos. Op de contactpagina vindt u hierover meer informatie.


In onze prijzenkast kunt u zien en lezen hoe onze schoenreparatie is bekroond met een gouden beloning van schoenmakend Nederland. Schuurman Service Centrum staat garant voor meer dan 35 jaar ervaring in de (auto)Sleutel, SloLogogilde t en Schoenreparatie. Vandaar ook de spreuk
”ouderwets vakmanschap geschoeid op een moderne leest”.

 

U kunt ons ook volgen via:                  
twitter schuurmanfacebook schuurman sleutels voorpagina slot sleutel

Voor de vakhandel en grootverbuik:
Voor aannemers, autobedrijven en schoen / sleutelspecialisten hebben wij speciale afgeschermde pagina's in onze webwinkel. Klik in de menubalk op < dealer login > voor meer informatie.

Heeft u op onze site niet gevonden wat u zocht ! u kunt ons dan een mail met uw vraag sturen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om u te kunnen helpen.